Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Κλείνουν τα τελωνεία Αγρινίου - Αμφιλοχίας


        Στην αναστολή λειτουργίας και τον ανακαθορισμό των αρμοδιοτήτων των οργανικών μονάδων της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων και Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης προχωράει από την 1η Φεβρουαρίου ο υπουργείο Οικονομικών.....


     Σύμφωνα με το υπουργείο οι παρεμβάσεις κρίθηκαν απαραίτητες προκειμένου η Τελωνειακή Υπηρεσία να προσαρμοσθεί στις απαιτήσεις της εποχής, αποκτώντας μεγαλύτερη ευελιξία και αποτελεσματικότητα, με παράλληλη ενίσχυση του ελεγκτικού μηχανισμού, για τη διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοσίου.
     Με στόχο λοιπόν την εξοικονόμηση πόρων το Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε την πρόθεση του να βάλει λουκέτο μεταξύ αυτών στα Τελωνεία Αγρινίου και Αμφιλοχίας.
     Ήδη οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την απρόσμενη διακοπή λειτουργίας των Τελωνείων και τονίζουν με έμφαση ότι ειδικά το τελωνείο Αγρινίου έχει ιδιαίτερη σημασία για την περιοχή αφού εδώ υπάρχει η μεγαλύτερη επιχειρηματική δραστηριότητα, ενώ σε σχέση με αυτό του Μεσολογγίου έχει 15 φορές μεγαλύτερες εισπράξεις.
     Μάλιστα όπως καταγγέλουν οι εργαζόμενοι ο Γενικός Διευθυντής Τελωνείων μαζί με τον διευθυντή προσωπικού δεν μπήκαν καν στο κόπο να το επισκεφθούν και να ενημερωθούν!!!!
aerasfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου