Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Χωρίς νερό το Ρίβιο και ο Άγιος Στέφανος.



Χωρίς νερό παραμένουν εδώ και 5 μέρες το Ρίβιο και ο Άγιος Στέφανος Παπαδάτου  καθώς έχει σπάσει μια πομώνα ύδρευσης χωρίς μέχρι σήμερα η βλάβη να έχει αποκατασταθεί.
Οι κάτοικοι...
αναγκάζονται να αγοράζουν εμφιαλωμένο νερό, καθώς οι βρύσες έχουν στερέψει και μαζεύουν βρόχινο νερό για τη κουζίνα του σπιτιού, αλλά και για να κάνουν μπάνιο, χρονιάρες μέρες!
Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που μας έστειλε μια κάτοικος του Αγίου Στεφάνου: «Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! είμαι κάτοικος Αγίου Στεφάνου Ξηρομέρου, εδώ και πέντε ημέρες είμαστε χωρίς νερό!!! Δεν ξέρω αν μπορούν να καταλάβουν όλοι αυτοί που έχουν εκλεγεί το πρόβλημα που έχουμε τόσες ημέρες , σε μια περίοδο εορτών. Κοινοποιήστε κάτι στη σελίδα του Δήμου, μήπως ενδιαφερθούν και κάνουν κάτι.... η κατάσταση είναι απελπιστική.... ευχαριστώ πολύ!!!»
Επιτακτική είναι η ανάγκη για την άμεση κινητοποίηση των υπευθύνων του Δήμου Ξηρομέρου για την επισκευή της βλάβης της πομώνας γιατί οι Κάτοικοι αυτές τις άγιες μέρες, χρονιάρες μέρες δεν έχουν καθόλου νερό, ούτε για να κάνουν μπάνιο… αφού στα σπίτια τους δεν έχουν σταγόνα...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου