Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Στο δημαρχείο Αγρινίου ο Αντώνης Σαμαράς.

 

sam2Στο δημαρχείο Αγρινίου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς έφτασε στο δημαρχείο Αγρινίου στις 14:30 το μεσημέρι όπου είχε συνάντηση στο δημαρχείο Αγρινίου με τον Γ. Παπαναστασίου. Ο δήμαρχος Αγρινίου ...
τον πρωθυπουργό στην πόλη εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο δημαρχείο ενώ πρόσφερε στον πρωθυπουργό το λεύκωμα της Γλυπτοθήκης του Χρήστου Καπράλου στο Αγρίνιο. Ο Γ. Παπαναστασίου έθεσε στον Αντ. Σαμαρά μια σειρά από ζητήματα της περιοχής.
sam1
Ο δήμαρχος Αγρινίου αναφέρθηκε αρχικά στα οδικά έργα που εκτελούνται στην περιοχή, όπως η Ιόνια Οδός και τόνισε ότι είναι ανάγκη να προχωρήσουν χωρίς άλλα εμπόδια. Ωστόσο έκανε ειδική αναφορά στο ζήτημα της σύνδεσης του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, λέγοντας ότι το μεγαλύτερο αστικό κέντρο του νομού είναι αδιανόητο να μην συνδέεται με τον αυτοκινητόδρομο. Πρόσθεσε δε πως η κάθετη σύνδεση είναι αυτή που μπορεί να ενισχύσει τη βιωσιμότητα της Ιόνιας Οδού.
O Aντ. Σαμαράς αναφέρθηκε με τη σειρά του στις προσπάθειες της κυβέρνησης για την επανεκκίνηση των μεγαλών οδικών έργων και τόνισε ότι τα οδικά έργα που εκτελούνται στην περιοχή θα δώσουν αναπτυξιακό αέρα σε όλη την Αιτωλοακαρνανία. Ο πρωθυπουργός έκανε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της κυβέρνησης στην περιοχή και συμφώνησε με τον Γ. Παπαναστασίου για την υποχρηματοδότηση των δήμων λέγοντας πως τα έσοδα από ΕΝΦΙΑ προορίζονται για την Αυτοδιοίκηση.



aeras news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου